Код на продукта: К059
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша "Силна, Горда, Непобедима"

Количество:


4.6 20

От Смешки на Дрешки бихме желали да ви представим и предложим една от най-красивите чаши за кафе, които някога сте виждали. Тя е с класическа форма, нежна и елегантна, в бял цвят и полирана повърхност, а на едната ѝ страна има дръжка, която позволява да носите чашата дори когато вътре има чай или кафе с много висока температура.

Акцент е щампата, която действително не остава незабелязана. Тя представлява едно разкошно стилизирано цвете в най-прекрасния нюанс на розовия цвят. Върху щампата пише “Силна, горда, непобедима”, като текстът е подреден стъпаловидно в посока надолу.

Здрава и много устойчива

Тази чаша е много добре и качествено изработена, която означава, че тя може да бъде много по-устойчива, отколкото можете да предположите. Можете да я миете в миялна машина или на ръка, да я слагате в микровълновата и много други подобни. Тя ще запази своя външен вид и блясък за много дълго време.

Практична и ползваема

Един от най-големите плюсове при покупка за подарък на тази чаша е, че срещу съвсем скромна и разумна цена, вие ще направите всъщност подарък, който със сигурност няма да стои просо така у дома, а със сигурност ще се ползва. Знаете, че човекът, на когото подарите чашата ще си я ползва всеки ден, а няма просто да я тикне в някой ъгъл.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук