Код на продукта: К038
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 54

"Най-добрата МАЙКА на света" с венец подарък за всяка майка

Представяме ви един много подходящ подарък за вашата майка, с който да я изненадате за 8-Март. Чаша с надпис "Най-добрата МАЙКА на света" е едно признание, което изключително много ще я зарадва и ще стопли сърцето й. Изкажете благодарността си за цялата обич, подкрепа и грижа, която ви оказва.

Можете да изненадате своята майка и за друг празник с нашето красиво предложение. Подходящи поводи са рожден и имен ден, Коледа, Великден, юбилей и други. Тя заслужава тази оригинална изненада, а вие можете да я имате на много ниска цена.

Дизайн на щампата

Създадохме много красива щампа с черен надпис и цветен венец около него. Текстът е на български и цветните мотиви изключително добре придават цялостен и завършен вид на щампата.

Мастилото на принта е и голямо качество и е много издръжливо. То няма да се деформира при високи температури. Съвсем спокойно чашата с надпис може да се почиства в съдомиялна машина и да се ползва в микровълнова печка.

Вместимостта на артикула е 300 мл. Много подходящ е за сутришно кафе или следобеден чай. Накарайте майка ви да си спомня с умиление за страхотния жест всеки път когато използва чашата с надпис, която ще и подарите.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук