Код на продукта: К039
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 51

Чаша "Най-добрата МАЙКА на света" на ниска цена

Трябва ли ви подарък за празника на мама? Искате ли да й поднесете нещо много оригинално и в същото време функционално? Предлагаме ви да закупите красивата чаша с надпис "Най-добрата МАЙКА на света" на много ниска цена.

За какъв повод е подходящ подарък?

Можете да подарите този артикул за всеки един празник на вашата майка или съпруга. В същото време ви предлагаме да я изненадате и без конкретна причина, а просто защото я обичате и цените. Ако все пак искате да поднесете чашата с надпис за конкретен празник, то рожден ден, имен ден, 8-Март, юбилей, Коледа и Великден са идеални възможности.

Гарантираме ви, че изненадата ви ще се оцени много високо, защото всяка майка копнее да получи титлата "Най-добрата МАЙКА на света" от своите деца. Вече имате възможност да и се отблагодарите по много оригинален начин, за цялата любов и отдаденост, с която ви е дарила и ще продължава безкористно и чисто сърдечно.

Чашата с надпис е с вместимост от 300 мл и може да се използва за най-различни напитки – кафе, чай, сок и други. Печата е издръжлив на високи температури. Това прави чашата подходяща за употреба в микровълнова и миялна машина.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук