Код на продукта: К043
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.3 50

Чаша с надпис "Най-добрата БАБА"

Поднесете на своята баба или на бабата на детенцето си една много красива чаша с надпис, който ще я развълнува и зарадва в огромна степен - "Най-добрата БАБА". Тя заслужава това признание, нали? Сега имате страхотната възможност да изкажете благодарността си за цялата любов и грижа, с която ви е дарила и дарява внучето си.

За какви поводи можете да поднесете чаша с надпис "Най-добрата БАБА"?

Моделът, който ви предлагаме е подходяща изненада за всеки повод. Можете да подарите чашата за 8-Март, за рожден ден, за имен ден, Коледа, Великден и други празници. А може да поднесете този трогателен жест и без да ви е нужен конкретен повод. Вие сами решавате кога е най-подходящо, а ние ви даваме перфектния подарък.

Надписът изпъква перфектно на беля фон на чашата, благодарение на черния цвят на мастилото. Създадохме красив дизайн, който да съчетава текста с красиви орнаменти. Убедени сме, че подаръкът ви ще се превърне в любима чаша за ежедневна употреба.

Вместимостта чашата с щампа е 300 мл. и е идеален избор за сутришно кафе или следобеден чай. Печатът е издръжлив и ще запази своята красота за много дълго време. Без притеснение чашата може да се ползва в съдомиялна или в микровълнова печка.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук