Код на продукта: Г050
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за патриотична тениска" България над всичко с Левски"

Количество:


4.5 31

Търсите ли да закупите някакъв подарък на патриотична тематика на своя приятел или брат? Може би искате да зарадвате баща си или друг близък? Ние от Смешки на Дрешки предлагаме едно от най-добрите решение. Тениските с патриотични щампи са идеалния избор, защото освен, че ще носят съответния дух, те ще са и много практични и ще влязат в употреба на ежедневна база.

Как изглежда тениската?

Тениската е мъжка и има класическо оформление, което леко подчертава раменете и прави корема да изглежда с една идея по-плосък, отколкото е в действителност. По-атлетичната визия се допълва от оригиналния дизайн на дрехата, която е бяла на цвят, но с изключително интересна и запомняща се щампа на лицевата страна на тениската.

Щампата представлява основният акцент на дрехата и определя начина, по който тя изглежда. Изобразен е черно-бял образ на един от най-великите българи за всички времена - Васил Левски. Неговият лик се подплатява от българския национален флаг, който е изрисуван зад него.

Удобство във всеки един момент

Мъжката патриотична тениска е идеален подарък, защото тя ще се носи от своя притежател по всякакъв повод. Тя е идеален избор за спорт, за дълги разходки, за пазаруване, за работа вкъщи и в градината, за среща с приятели и обикаляне из града и за какво ли още не.

Удобството идва не само от лесната поддръжка, но също така и от това, че дрехата не изисква никакви особени грижи. Тя е много лесна за пране, защото платът е качествен, а от там и много устойчив. Освен това боите, с които е направена щампата няма да се повлияят от външни фактори и пране.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук