Код на продукта: Г049
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Патриотична тениска "България над всичко"

Количество:


4.5 24

Ако търсите подходящ подарък за своя брат, приятел или любим и ако искате изборът да бъде подходящ за патриот или за подарък за някой от патриотичните празници в България, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме едно много интересно предложение за вас.

При нас ще откриете мъжка тениска в бял цвят и класическа кройка с щампа на патриотична тематика на лицевата страна на дрехата. Тениската е подходяща за спорт, разходки, почивка у дома, среща с приятели и всякакви дейности, при които е от значение да се осигури удобство.

Щампата

Щампата на тази мъжка тениска я прави подходяща за всички национални празници, при които патриотичният дух е от значение. На нея са изобразени лицата на такива велики българи като Васил Левски, а на фона зад тях прозира българския национален трибагреник.

Като изработка щампата е изключително качествена. Тя ще се запази в отлично състояние дори и ако премине многократно през пералнята и се изпере със силни препарати.

Изработка и материали

Тениската се изработва така, че максимално да съчетае елегантност и удобство. От една страна кройката е близка до класическата, а от друга страна има привнесени някои моменти които леко да подчертаят раменете и да направят корема да изглежда малко по-плосък.

Тениската се изработва от 100% чист памук, което я прави доста подходяща за спорт и за активни хора. От друга страна се продават и модели, при които има нисък процент (около 5%) еластан, което от своя страна прави дрехата да стои по добре на своя притежател.

Предлага се в няколко различни размера, защото само така може да се покрие пълния набор от номера. При нас можете да закупите номера S, M, L, XL и XXL.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук