Код на продукта: 286
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за Свети Валентин в червено

Количество:


4.4 32

Денят на влюбените е прекрасна възможност да изразите огромната си любов към вашия съпруг и баща на детето ви. С годините става все по-трудно да поднесете оригинален подарък за повода, но ние намерихме решение. Съвсем лесно можете да решите проблема си, като закупите красиво бебешко боди с подходящо послание за Свети Валентин.

Различен, интересен и трогващ подарък

С лекота можете да увлечете активно дъщеричката си, ако я облечете на празника с боди за бебе с надпис "Честит Свети Валентин тате. Мама и аз много те обичаме". Гарантираме ви, че няма да намерите по-хубава валентинка от тази. Любимия татко ще е много развълнуван от милия ви жест.

Дизайнът на моделчето по перфектен начин съчетава посланието с красиви мотиви и сърце. Цветът на щампата е червен и в допълнение ние ще отпечатаме точната дата и година на празника, за да ви остане скъп спомен от създадения момент.

Предлагаме разнообразие от размери. Бебешкото боди с щампа е подходящ избор за момиченца от 0 до 30 месечна възраст. Можете да си изберете и каква да е дължината на ръкавите – къси или дълги.

Създадохме моделчето от висококачествена памучна материя, за да гарантира комфорт и удобство на детенцето. Наситените цветове на щампата ще се съхранят непокътнати, при спазване указанията за употреба, предоставени с бебешкото боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук