Код на продукта: 314
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за първата годинка за момиче

Количество:


4.6 49

Ако искате да закупите нещо по-специално за първия рожден ден на бебето, ние от Смешки на Дрешки няма да ви разочароваме с разнообразието от продукти, които предлагаме. При нас ще откриете изключително интересни детски бодита, като в конкретния случай бихме искали да ви предложим едно невероятно боди за 1-ви рожден ден на момиче с невероятен дизайн и стил.

Щампата

Щампата на това малко и симпатично момичешко боди е изработена в много цветове и в най-различи краски и шарки. Тя е изключително устойчива на перилни препарати и дори след многократно изпиране обещава да запази своя цвят и качество. Самата щампа е изписана с текст, който гласи "Днес е моят първи рожден ден", като част от текста е в розово за да се подчертае това, че дрешката е създадена за момиче, докато другата част е в червено, синьо, зелено, жълто и други. Към щампата има картинка на малка торта.

Поддръжка

Дрехата се поддържа изключително лесно. Тя е устойчива на пране, дори и ако това се прави ежедневно. Освен щампата, за която вече споменахме, платът е също изключително качествен. Дори и ако перете дрехата всеки ден, тя ще остане все така нежна и приятна на допир. Качествената материя трудно може да бъде пренебрегната когато става дума за детска дреха. Все пак за децата нищо не е по-важно от удобството, а всичко друго е просто един бонус.

Размери

Дрехата се предлага в 8 различни размера. За да изберете точния, моля, обърнете внимание на таблицата, която е приложена към всеки продукт. Там ще сравните ръста на детето с това за каква височина е предназначена съответната дреха.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук