Код на продукта: 111
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Честит Рожден ден, тати! За момиче

Количество:


4.5 52

Искате ли да въвлечете активно все още невръстната ви дъщеря в празненството за рождения ден скъпия ви съпруг? Сега можете да го направите с прекрасното бебешко боди с надпис "Честит рожден ден тати, ние с мама безкрайно много те обичаме". То е много подходящо облекло за детенцето ви за празника.

Страхотна изненада за тати

Уверяваме ви, че с този жест ще накарате мъжа си да се почувства много обичан и ще направите празника му още по-специален. Той го заслужава нали? Освен това ще прибавите и една красива дрешка към гардеробчето на момиченцето си и всеки път, когато я обличате ще му напомняте за страхотната изненада.

Предлагаме ви размери за новородени и малко по-пораснали момиченца. Номерацията е разделена според възрастта и височината на детето и можете да я прегледате в таблица под артикула. Имате възможност и да посочите къс или дълъг ръкав предпочитате, според сезона и нуждите на детето си.

Създадохме дизайна на щампата с много ярки цветове. Всяка буква от надписа е различна и това ще създаде много ведро и цветно настроение. За да отнесем бебешкото боди с надпис към моделите за момиче, прибавихме голямо розово сърце с красиви елементи под текста.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук