Код на продукта: 019Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момиче** "Назад, момичета, татко е зает!"

Количество:


4.6 44

Закачливо, щуро, забавно, оригинално и интересно е това моделче бебешко боди с надпис "Назад момичета, татко е зает". Страхотна закачка представена по уникален начин. Предлагаме ви да разнообразите дрешките на малкото си момиченце и да предизвикате множество усмивки по лицата на познати и непознати.

Комфорт и удобство за детенцето ви

Ние ви предлагаме не само оригинални детски дрешки, а такива които са изработени с много качествени материали. Материята на бебешкото боди е 100% памук. Мека и приятна на допир, тя нежно гали детската кожа, без да предизвика раздразнение или зачервяване по нея. Мастилото на щампата е от висок клас и се отличава със своята издръжливост на множество изпирания. Ярките му цветове ще останат непроменени, ако се спазват указанията на етикета.

Моделчето е съвсем удобно и лесно за обличане и събличане. То се закопчава с копченце от страни на вратлето и позволява на родителите бързо да преоблекат рожбата си. Бебешкото боди с надпис се предлага в размери, отговарящи за деца между 0 и 30 месеца. Прегледайте внимателно табличката под артикула, за да се ориентирате най-точно за необходимият ви.

Даваме ви и още една възможност за избор и тя се отнася до дължината на ръкавите. Съобразихме нужди на детето според различните сезони, за да сме максимално полезни. Така изработихме бебешкото боди с надпис с къс и с дълъг ръкав.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук