Код на продукта: 304
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди валентинка за тате с пеперуди

Количество:


4.5 24

С наближаването на Свети Валентин ни обзема паника, че няма да се справим добре с избора на подарък за любимия. Важно е да започнем от там, че за ефекта на подаръка не е от значение цената на продукта, а това каква емоция предизвиква той в човека отсреща. Мислили ли сте някога как ще стоплите сърцето на своя любим когато се появите с малкото бебе, което е облечено в специално боди за Свети Валентин с щампа с надпис "Честит Свети Валентин, тате". Това може да ви коства съвсем малко усилия и само няколко лева похарчени за това бебешко боди, но емоционалният ефект може да бъде изключителен.

Какво представлява бодито?

Този модел бебешко боди е изработен в елегантна класическа кройка, а в зависимост от вашите личностни предпочитания, вие бихте могли да поръчате модел с къси или дълги ръкави. Това до голяма степен зависи от температурата, която поддържате у дома. Ако в дома ви е топло, тогава късият ръкав може да се окаже за предпочитане, дори и като имаме предвид, че денят на Свети Валентин е през зимата. Дрехата е бяла на цвят и с изчистени форми, а лицевата и страна е заета от голяма щампа в преобладаващо розови цветове и фина изработка. Щампата с пожелания за Свети Валентин е изключително устойчива на пране с различни перилни препарати. Тя няма да загуби цвета си, както и плата няма да се лиши от своята мекота и удобство. Тази бебешка дреха е много комфортна за носене, защото създава приятно усещане при контакт с кожата и не ограничава движението по никакъв начин.

Размери

При избора на подходящ размер бебешко боди не бива да забравяте да се съобразите с данните, които сме приложили в таблицата отстрани. Там ще откриете на колко сантиметра височина съответства всяка една от дрехите според техния размер. Нека припомним и това, че предлагаме 8 различни размера, които покриват възрастовия диапазон от 0 до 30 месеца.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук