Код на продукта: 474
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Бебешко боди с шевици "Яка"

Количество:


4.4 34

Ако искате да направите малък подарък за собственото си момченце или за бебето на ваша близка приятелка, ние от Смешки на Дрешки предлагаме бебешки бодита за деца от нула до 30 месеца. Върху лицевата страна на всяко боди има щампа с автентичен фолклорен мотив.

Бодито е подходящ подарък за всеки празник, включително рожден или имен ден, Коледа и Нова година, трети март, както и просто така, без да е на лице някакъв, какъвто и да било повод.

Щампата

Това компактно и много комфортно бебешко боди се отличава най-вече заради своята стилна щампа. Тя е много оригинална и уникална и имитира класически народни шевици, каквито са носели българите в миналото за да украсят своите носии. Тези автентични фолклорни елементи могат да направят бебешкото боди толкова уникално, че на практика няма да повярвате когато го видите с очите си. Самата щампа имитира яка, от мъжко бяло старобългарско елече.

Сама по себе си тази декоративна украса е много устойчива и дори след многократно изпиране тя няма да се изтърка или да избелее. Тя ще запази цвета си за много дълго време, като по този начин дрехата ще изгледа добре до момента, в който не пожелаете сами да я замените с нещо друго, защото например е омаляла на вашия малчуган.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук