Код на продукта: 014Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със забавен надпис за момиче

Количество:


4.6 20

Ако искате да намерите за малкото си момиченце бебешко боди с щур надпис, попаднали сте точно където трябва. Ние от смешки на дрешки предлагаме нестандартни решения, които истински ще ви запленят и ще ви развълнуват. Става дума за боди с весел надпис, който ще успее бързо да повдигне настроението.

Какво представлява щампата?

“Моля не давайте разни тъпи съвети на мама, тя си се справя чудесно” - това е текстът, който е изписан върху щампата на лицевата страна на бебешкото боди. Текстът е изрисуван в красиви букви и в розов цвят. Горе в ляво има малък емотикон с панделка, който закачливо намига с око.

Освен много свежа и забавна, щампата е и много устойчива. Тя няма да загуби цвета си, независимо колко перете дрехата, на каква програма и с какъв перилен препарат. Тя ще изглежда все така добре, както в началото.

Изработката

Изработката на това бебешко боди е много качествена. Те от една страна е резултат от кройката, която позволява голяма свобода на движение за детето. То ще може спокойно да рита с краченца, да играе и да се забавлява без никакви ограничения или неудобство, причинено от дрехата.

От друга страна комфортът е резултат от материята, която е използвана за изработката. Тя представлява 100% чист памук с много високо качество, който прави носенето на бебешкото боди много приятно и носещо усещане за топлота и уют.

Размери

Бебешкото боди за малко момиченце е налично в 8 размера, които покриват пълния диапазон до две години и половина. За по-точен подбор е препоръчително да разгледате таблицата под продукта и там да видите какво точно представляват отделните размери на на всяко боди и за каква височина на детето са предназначени.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук