Код на продукта: 014
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със забавен надпис за момче

Количество:


4.4 16

Ако имате чувство за хумор и желаете да спрете да получавате досадни наставления и съвети от случайни хора за това как да гледате собственото си дете, тогава при нас в Смешки на Дрешки има нещо точно като за вас.

Не е лоша идея да се възползвате от нашето специално предложение насочено срещу безкрайните досадници, като онези които ви казват “Защо не гледаш детето си така,  или не му дадеш това, или не го научиш на онова, или куп досадни наставления.

Щампата

Бебешкото боди на Смешки на Дрешки пристига при вас с весела щампа с надпис “Моля не давайте на мама разни тъпи съвети, тя си се справя чудесно!”. Това едновременно ще развесели хората, но и сериозно ще ги накара да се замислят дали всъщност те не са сред точно тези досадници.

Удобството

Бебешкото боди за момченце притежава класическа кройка и благодарение на това, то позволява на детето да се движи свободно в различни посоки. То позволява на детето да маха с краченца и ръчички.

Размери

Това боди за бебе се предлага в размери за новородени, за 3, за 6, за 9, за 12, за 18, 24 и 30 месеца. За изберете този размер, който ще ви върши най-добра работа, трябва да обърнете малко внимание на таблицата под продукта. Там е описано всеки о различните размери на какъв ръст при бебето съответства.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук