Код на продукта: 475
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Бебешко боди с народни мотиви

Количество:


4.5 16

Когато ви предстои да гостувате на ваши близки приятели или роднини, които имат малко дете, вероятно ще ви се иска да ги изненадате с нещо. А какъв по-добър жест от това да зарадвате тези хора като направите малък подарък за тяхното бебе? Ние от Смешки за Дрешки ви предлагаме специално бебешко боди, което е подходящ подарък за всеки повод - Коледа, Нова година, Великден, рожден ден, имен ден или просто без повод.

Дрешката представлява класическо боди в бял цвят, акцент на което е пъстроцветната щампа на лицевата страна на дрешката. Самата щампа представлява фолклорен български мотив, наподобяващ шевица. Щампата е изключително уникална и оригинална, Тя няма как да остане незабелязана, което много ще допадна на малкия бебчо, тъй като той ще привлича дори и още повече внимание.

Пране

Дрехата може без никакъв проблем да се пере в автоматична пералня. Може да се пуска на всякаква програма. Изборът на перилен препарат зависи изцяло от вас и няма никакъв проблем да ползвате вашия любим продукт, без да се опасявате, че нещо може да се обърка с прането.

Размери

Бебешкото боди се предлага в различни размери в зависимост от възрастта на детето. Предлагат се бодита за деца от 0 до 30 месечна възраст, отчитайки се факта, че децата растат с невероятна бързина. За да изберете точния размер по-лесно, ние ви предлагаме и още една опция - да избирате размерите по сантиметри. Това позволява да направите сравнение с дрехи, които детето вече има или според вашата лична преценка на око.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук