Код на продукта: 482
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Бебешко боди с народни мотиви "Две Рози"

Количество:


4.7 13

Ако искате да купите за своето дете или за детето на ваша близка удобна и комфортна детска дреха, която да носи нейното или вашето бебче с удоволствие, ние от Смешки на Дрешки имаме специално предложение за вас.

Предлагаме ви малко боди за деца от 0 до 30 месечна възраст, което е изработено с много усет към детайла, с качествени материали и с класически дизайн. Дрехата се отличава с оригинална и интересна щампа.

Тя представлява фолклорен мотив, какъвто са изрисували някога по българските носии. Цветовете са традиционни за това - червено и черно - като на картинката има две рози с по-груби очертания.

Удобство и комфорт

Бебешкото боди е сред дрехите, при които удобството е най-важно. Причината е, че то ще се носи от съвсем малки деца и не е тайна, че тяхната кожа е много чувствителна и деликатна.

По тази причина, тази дрешка е създадена от най-висококачествен памук, като целта е да се осигури максимален комфорт на малчуганите. Материята е подходяща ори към деца, които проявяват различни видове алергии.

Освен това, бебешкото боди е и с невероятна кройка. Тя несъмнено ще позволи голяма свобода на движение и детето ще се чувства наистина много удобно.

Размери

Дрехата се предлага в най-различни размери, които покриват диапазона във възрастта от новородено до 30 месеца или около 2 години и половина. Размерите са описани и в сантиметри, така че можете да сравните с друга дреха на вашето дете, ако купувате бодито за него. Всеки размер с предлага съответно в два варианта - с къс и с дълъг ръкав.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук