Код на продукта: 099Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за рожден ден на тате в розово

Количество:


4.3 62

Ако искате да измислите алтернативен начин, по който да изненадате своя любим за неговия рожден ден, тогава имате на разположение огромното разнообразие от идеи и предложения на Смешки на Дрешки. Магазинът за детски дрешки ви предлага да закупите оригинално предложение - бебешко боди с пожелание за рожден ден, което да донесе радост и изненада на вашия любим когато се появите с малкото бебе на неговия празник. Това е една истинска емоция, която наистина си струва да се изживее, още повече, че ще ви струва толкова малко, че няма да можете просто да повярвате.

Щампата

Щампата представлява надпис, който гласи "Честит рожден ден, тате! С мама много те обичаме!". Надписът е в розов цвят, тъй като бебешката дрешка е създадена и предназначена за носене от момиче. Към текста има опции за персонализация. Става дума за възможността да се постави датата на раждане на таткото + настоящата година. Щампата е много приятна като нюанс и носи положително послание и енергия. Тя е много устойчива, тъй като не се влияе от различните перилни препарати и обещава да запази цвета си непроменен.

Размери

Размерите на дрехата варират значително, защото тя е предназначена за носене както от новородени момиченца, така и от деца на възраст до 30 месеца(или 2 години и половина). Предлагат се бебешки бодита за деца с ръст от 56 до 98 сантиметра, като по-големи размери не са необходими, просто защото детето ще е твърде голямо за бебешко боди. Важно е да не забравяте преди поръчка да съобразите нуждите си с таблицата към съответния продукт, защото така ще знаете какво точно ви трябва.


ВАЖНО!

При отпечатването на снимки върху текстил не е възможен фотореалистичен печат, както при гладка повърхност - стъкло, винил и прочие. Това е пряко свързано с текстурата на повърхността за печат. Именно поради тази причина не зависи от нас как ще се отпечата самата снимка.

Фотореалистичен печат с директен печат технология не е възможна поради характеристиките на материята, върху която се отпечатва. Освен материята, в случая играе роля и големината на отпечатвания фрагмент – на по-малка повърхност е концентрирано голямо количество мастило (различно по цвят), което също играе роля за отпечатъка върху порестия материал. Затова отпечатаната снимка няма да изглежда 100% така, както е на екрана ни.


размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук