Код на продукта: 137Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден на таткото

Количество:


4.4 37

Имате колебания как да облечете детето на рождения ден на своя съпруг или партньор? Знаете, че това са съвсем нормални опасения и всъщност всеки човек се чуди дали детето му е подходящо облечено. Това произлиза от там, че при децата няма това определено деление на подходящи и неподходящи дрехи. Особено силно важи това за бебешкото боди, което не може да е официално или неофициално. То просто е подходящо или не.

Как изглежда бодито?

Бебешкото боди за рожден ден на татко има класически дизайн и ще бъде изключително подходящо за всеки празник, независимо дали организирате нещо по-официално или сте заложили на малко семейно събиране. Бодито е бяло на цвят и предлага две опции - една с къс ръкав и една с дълъг. То се определя основно от щампата, която е в син цвят и с красив шрифт гласи "Честит рожден ден, тати! С мама много те обичаме!". Синият цвят ясно подсказва, че дрехата е предназначена за момченца. Това е нещо, което се подразбира, макар че крайното решение е ваше и никъде не е казано, че момиченцата не носят синьо.

Устойчивост

Дрехата е изработена от качествен плат, който не се поврежда само след няколко изпирания, какъвто е случаят с много дрехи в търговската мрежа. В този случай дори и при ежедневно пране, дрехата ще запази своята мекота и удобство, докато сами не решите, че бебчо е твърде голям, за да я носи. Освен това, щампата е много устойчива. Някои дрехи губят цвета си, ако щампата не е изработена както трябва, но с нас това няма да ви се случи.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук