Код на продукта: 345
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за имен ден на дядо

Количество:


4.5 41

Предстои ви събиране в дома на вашия баща, свекър или тъст по повод неговия имен ден? А ще присъства ли и вашият малчуган заедно с всички останали близки на масата? Ако отговорът е да, тогава в Смешки на Дрешки имаме някои интересни предложения, които могат да внесат допълнителна емоция във всеки един от присъстващите.

Става дума за оригиналното бебешко боди с щампа с надпис "Честит имен ден, дядо! Обичаме те!". Това предложение е идеалното за семейства които имат малко бебе, защото обикновено децата остават малко по-встрани по време на подобни събирания, а така ще имате възможността да помогнете на бебчо да привлече вниманието, което заслужава.

Дизайн и кройка

Бебешкото боди за имен ден на дядо е дреха с класическа кройка, при която първото и основно нещо е удобството. Предлага се в два варианта - с къс ръкав и с дълъг ръкав. Изборът обикновено зависи от това по кое време на годината е празникът, но също така и от навиците ви да поддържате по-висока или по-ниска температура у дома.

Дрешката е бяла на цвят, като акцентът се поставя върху щампата. Тя е в различни нюанси на синия цвят, което се обяснява с това, че бодито е създадено специално за момченца. Според размерите които се предлагат, дрешката е подходяща за деца от 0 до 30 месечна възраст или с ръст до 98 см.

Поддръжка

Бодито се поддържа изключително лесно, което се дължи основно на две неща. От една страна то може да се пере и суши ежедневно с всякакви перилни препарати, като това няма да повлияе отрицателно на качеството на плата. Второто е, че щампата е изработена по начин, който предполага голяма устойчивост и не изисква да проявявате специално внимание за да остане тя ярка и с наситен цвят.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук