Код на продукта: 0019Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Назад, момичета, татко е зает!"

Количество:


4.6 40

Имате възможност да подарите на малко момченце прекрасно бебешко боди с много закачлив надпис. То отправя весело намигване и предизвиква много искрени усмивки. Бъдете оригинални и изберете различен, но полезен подарък.

Защо да вземете бебешко боди с надпис?

Нашите предложения са по-интересни от стандартните бодита. Ние ви предлагаме да подарите бебешко боди, което да разнообрази гардероба на момченцето. С него можете да внесете цветни нотки и да създадете весело настроение на околните.

Предлагаме ви размерчета, които са подходящи за деца от 0 до 3 годинки. Знаем, че е трудно да се ориентирате, особено когато нямате опит с детски дрешки. Поради тази причина съставихме таблица, в която размерчетата са разграничени според възрастта и височината на момченцето.

Бебешкото боди с надпис е изработено от висококачествен памук, за да осигури комфортно усещане на детето. Закопчава се с копченце от страни на вратлето. Така дрешката е много по-лесна за обличане и събличане.

Можете да ни посочите каква да е дължината на ръкавите. Предлагат се два варианта къси или дълги. Какъвто и да е изборът ви, той няма да промени обявената цена на артикула.

Ако изберете това моделче бебешко боди с щампа, то ни ще ви го доставим в напълно готов подаръчне вид. Опаковаме го с красива панделка и добавяме свитък с мило послание. Така на вас оставаме единствено да го поднесете и да се насладите на реакциите на семейството.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук