Код на продукта: 262
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с надпис "На татко принцесата"

Количество:


4.5 41

Без съмнение дъщерите са най-голямата слабост за всеки баща и точно заради това ние създадохме страхотното моделче бебешко боди с надпис "На татко принцесата". Поръчвайки го, вие ще внесете много разнообразие и цвят сред дрехите в гардеробчето на детето и в същото време ще накарате съпруга си да се гордее още по-голяма степен.

Изработка и материали на бодито за бебе

Предлагаме ви различни вариации на моделчето. Можете да го поръчате с къс или с дълг ръкав, за да се съобразите с изискванията за облеклото на децата според сезона. Имаме и богат избор на цветова гама, с която да изработим бебешкото боди с щама. Посочете какви са предпочитанията ви – червено, тъмно и светло розово, тъмно и светло лилаво и циклама.

Размерите на бодито отговарят за момиченца от 0 до 30 месечна възраст. За да избегнете грешка, моля прегледайте внимателно таблицата поместена под артикула. Материята на артикула е чист, висококачествен памук.

Родителите могат да са спокойни, защото бебешкото боди ще осигури на дъщеричката им голямо удобство и няма да предизвика раздразнение или зачервяване по кожата. Мастилото на щампата е напълно безвредно и много дълготрайно. Ярките му цветове ще се съхранят свежи въпреки многократното изпиране и при спазване указанията, които предоставяме с артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук