Код на продукта: 150
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис*** На леля принцесата

Количество:


4.4 48

Искате ли да закупите щуро и много красиво бебешко боди с надпис "На леля ПРИНЦЕСАТА"? Бъдете различни и разнообразете по прекрасен начин дрешките на племенницата си. Този подарък, можете да поднесете на всеки празник на детето, но ние отлично знаем, че на леля не и е нужен повод да поглези своето момиченце.

Защо да поръчате боди за момиче с надпис "На леля ПРИНЦЕСАТА"?

Предлагаме ви едно изключително удобно боди за бебе. То се различава от стандартните модели, защото в него сме въплътили креативност и иновативна технология. Материята на дрешката е изработена от висококачествен памук. Мастилото е безвредно и напълно безопасно.

Родителите на момиченцето могат да са спокойни, че артикулът ни няма да предизвика раздразнение по нежната детска кожа. Избрахме странично закопчаване на вратлето, защото отлично знаем, че то е най-удобно и бързо при обличане и събличане.

Можете да си изберете сред няколко варианта на изработка – дължина на ръкавите и цвят на щампата. Съобразете климатичните условия и ни посочете какви са предпочитанията ви. Поръчайте бебешкото боди с надпис с къс или с дълъг ръкав.

Цветовете на надписа са циклама и лилаво. Прекрасни тонове за една истинска принцеса. Наситените цветове ще се съхранят непроменени и след многократно изпиране, ако се спазват указанията за употреба.

Предлагаме бебешкото боди с щампа в размери подходящи за деца от 0 до 2,5 години. Можете да разгледате таблицата под артикула и да се ориентирате за необходимия ви, според височината и възрастта на детенцето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук