Код на продукта: 060
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит Рожден Ден тати! С мама безкрайно много те обичаме!"

Количество:


4.5 34

За рождения ден за любимия татко, ви предлагаме страхотно бебешко боди с много мило и трогващо послание. Изненадайте по най-приятния начин своя съпруг, като облечете дъщеричката ви в красивата дрешка.

Бебешко боди с надпис "ЧРД тати! С мама безкрайно много те обичаме!" – мила изненада

Представете си колко щастлив и горд ще е таткото и колко радост ще му донесете на прекрасния празник. Предлагаме ви да персонализирате дрешката като ни посочите точната дата на празника.

Имате възможност да си изберете дължината на ръкавите. За да покрием изискванията към облеклото през различните сезони, ни изработихме артикула в два варианта. Късо ръкавче за топлото време и дълго за студеното.

Материята на дрешката е 100% памук. Мастилото, което използваме за щампата е от висок клас и е напълно безвредно и безопасно за децата. С тази комбинация, родителите могат без притеснение да обличат момиченцето си с бебешкото боди – то осигурява удобно усещане и нежен допир с кожата.

Размерите на артикула ни са показани в табличка. Разгледайте я внимателно преди поръчка. Номерацията е разделена според възрастта на детето и височината му. Ще намерите подходящ избор за новородени и малко по-пораснали момиченца.

В стремежа си да задоволим всички ваши очаквания, ни се постарахме бебешкото боди да пристигне при вас опаковано с красива панделка и малко свитъче с послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук