Код на продукта: 165
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди Камен една годинка

Количество:


4.6 38

Имате възможност да изберете най-подходящото облекло на своето момченце, за рождения му ден. Ние създадохме красиво моделче бебешко боди с надпис и подходящ дизайн, който да отговаря в максимална степен на празника.

Гарантираме ви, че с него ще привлечете още по-голямо внимание към малкия господин. Предлагаме ви да персонализираме дрешката в още по-голяма степен. Посочете ни как се казва детето в празното поле за въвеждане на информация и ние ще щамповаме името му върху бодито.

Съобразихме климатичните особености и ви предлагаме моделчето в два варианта. Можете да го поръчате с късо или с дълго ръкавче. Изборът ви няма да рефлектира по никакъв начин на обявената цена на артикула.

Бебешко боди с надпис подходящо за подарък

Можете да се насочите към този модел и когато търсите подходящ подарък за малък рожденик. Материята на дрешката е 100% памук и освен красиво и интересно боди, то е изключително качествено.

Закопчава се от страни на вратлето, което го прави много лесно за обличане и събличане. Мастилото е издръжливо на многобройни изпирания и ще съхрани яркия си цвят, при спазване на указанията за употреба.

Ние ще доставим бебешкото боди с надпис опаковано в красива панделка и ще прибавим свитъче с мило послание. Така ще имате напълно завършен подарък, готов да го поднесете на семейството.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук