Код на продукта: 504
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди " Имам кръстник мечта"

Количество:


4.7 13

Искате ли да изненадате с нещо забавно кръстника на своето момченце? Ние от “Смешки на Дрешки” предлагаме едно весело бебешко боди, което подходящо както за момченца, така и за момиченца. То има забавна щампа, която гласи “Имам кръстник мечта”.

Дрехата е изработена в бяло, а щампата е в черно и жълто. Текстът е красиво изписан и създава приятно и свежо настроение. С подобно бебешко боди, вашето дете ще се превърне в център на внимание когато гостувате в дома на неговия кръстник.

От какво е изработено?

Това оригинално бебешко боди е изработено от 100% чист памук. То е предназначено да донесе максимален комфорт и удобство на вашето дете, да поддържа приятна температура, без да е спарващо. Памучната материя позволява на кожата да диша много добре, но без да я преохлажда.

Как се поддържа?

Това бебешко боди се поддържа изключително лесно, защото е предназначено специално за малчуганите. Всички ние знаем колко трудно те успяват да се опазят чисти и по тази причина то е създадено устойчиво на високи градуси и на силни перилни препарати.

Удобство за вас и за бебчо

Дрешката е създадена така, че да подсигури максимален комфорт на вас и на бебчо. Това става като се използва класическа кройка, която дава голяма свобода и комфорт при движение. За вас удобството произлиза от лесната поддръжка и от това, че пелените могат да се сменят с лекота и само с няколко елементарни движения, защото в долната част са поставени две копченца, които са там именно с тази цел.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук