Код на продукта: 466
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди "Имам баща мечта"

Количество:


4.5 23

Искате ли да купите нещо забавно за бебчето, което едновременно с това да бъде и много полезно? Обикновено дрехите винаги са добро решение, защото децата растат изключително бързо и дрехите им винаги са недостатъчни. За да решите този проблем, ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим едно много атрактивно бебешко боди със забавна щампа, което е налично на страхотна цена и с топ качество.

Какво представлява?

Бебешкото боди представлява класически стил бебешка дрешка, която е изцяло съобразена с нуждите на най-малките деца. Кройката позволява лесна и бърза подмяна на пелени при нужда и освен това дрешката се предлага в два варианта - с къс и дълъг ръкав. Това позволява да избирате според времето от годината, в което искате детето да носи дрехата.

Щампата

Щампата е съчетание между черен текст, който гласи "Имам баща мечта" и няколко жълти на цвят декоративни елемента, чиято цел е да създадат по-приветлив и естетичен дизайн. Освен това самата тя е основният акцент на дрехата, така че е много важно да запази добрия си вид. Това е гарантирано от високото качество на изработката, което позволява дрехата да запази свежестта на цвета дори и при редовно пране.

Размери

Бебешкото боди се предлага в 8 различни размера. Те покрива възрастовия диапазон между 0 и 30 месеца, което е около 2 години и половина. Дрехата е изработена от памук и е изключително приятна на допир, а именно удобството и комфорта е това което е от най-голямо значение за децата. За да изберете точния размер е препоръчително да разгледате таблицата, която сме поставили под текста. Там ще намерите всичко необходимо като информация и ще видите каква е точната дължина и ширина на дрехата в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук