Код на продукта: Г020
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска Имам прекрасна дъщеря

Количество:


4.4 48

Ако искате да подарите забавен и весел подарък на своя любим за някой празни, ние от Смешки на Дрешки имаме едно предложение, което е подходящо както за рожден ден, имен ден и Коледа, така и за без повод. Цената е изключително разумна, а оригиналността е гарантирана. Тава дума за забавна тениска с весела щампа, която съчетава супер качество и невероятен комфорт.

Тениската и нейния дизайн

Тази прекрасна мъжка тениска е подходяща за носене всеки ден, както у дома, така и навън. Тя е отличен избор за спорт и за хора, които си падат по по-голямата физическа активност. Много е важно да се има предвид и това, че дрехата е изработена от качествени естествени материали. Тя е направена от 100% чист памук, като има и по-луксозна опция, която съдържа 5% еластан. Разликата между двете не е голяма, но във всеки случай по-луксозната тениска предлага малко повече комфорт и по-приятно усещане върху кожата.

Щампа с характер

Акцентът на тази оригинална и ексцентрична тениска попада върху щампата. Тя представлява текст, който гласи "Имам прекрасна дъщеря. Имам още: пистолет, лопата, алиби". Щампата е отпечатана предимно в бял и червен цвят. Тя е изключително закачлива и всъщност представлява една шега, в която няма никакви лоши намерения. Щампата е качествено изработена и по тази причина тя е много устойчива. Няма да се изтърка или захаби дори и след многократно изпиране.

Размерите на тениската

За да се покрият нуждите на всички без значение от ръста и телосложението, тениските са на разположение в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL. Под всеки продукт можете да намерите подробна информация за това какво представлява и какви са неговата дължина и ширина в сантиметри. Ако разгледате това, ще знаете какви са точните параметри на всеки един продукт и така вероятността да сгрешите с размера се свива до минимум.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук