Код на продукта: 131
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит Рожден ден, тати"

Количество:


4.6 29

Любимият татко има рожден ден? Искате да го изненадате с оригинален подарък? Търсите нещо нестандартно и в същото време практично? Поздравления, открихте перфектния подарък. Бебешко боди с надпис "Честит Рожден ден, тати обичам те" е най-добрия избор, който можете да направите.

Невероятен жест на ниска цена

Изненадайте съпруга си, на личния му празник, като въвлечете активно все още невредното ви момченце. Огромна ще е радостта на таткото, когато види детето си облечено с дрешката. В същото време ще направите и много практичен и функционален подарък на момченцето.

Предлагаме ви да посочите каква да е дължината на ръкавите. Отлично знаем, че за студените дни са дрешките с дълъг, а за топлите с къс ръкав. Точно заради това ние можем да изработим моделчето в един от двата варианта, по ваше желание. Изборът ви няма да промени обявената цена на артикула.

Размерите на бебешкото боди с щампа са посочени в табличка. Прегледайте я добре, педи да поръчате. Ще намерите подходяща номерация за момченца между 0 и 30 месечна възраст. Използваме мека и пухкава материя от 100% памук. Тя деликатно докосва нежната кожа на детето и му дарява удобство.

Печата е дълготраен, я ярките му цветове ще останат непокътнати и след много изпирания в пералня. Моля, спазвайте точно указанията за употреба.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук