Код на продукта: 342
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за имен ден на тати

Количество:


4.6 37

Ние от Смешки на Дрешки знаем колко дълбоко е вкоренено в българската култура почитането на именните дни и точно по тази причина ви гарантираме, че най-голямото разнообразие от бебешки дрешки на тази тематика ще откриете именно при нас.

Това, което предлагаме е съчетание между едни от най-ниските цени в търговската мрежа и качество, което трудно може да се открие на друго място, особено в толкова нисък ценови диапазон. И тук сега бихме искали да ви представим едно наистина симпатично бебешко боди за деца до 2 години и половина. То е предназначено за момченца и повярвайте, няма да ви разочарова.

Какво представлява бодито?

Бебешкото боди за имен ден има дизайн, който най-точно може да се определи като класически. То може да бъде с къс или дълъг ръкав, а в долния край на дрешката има малки копченца, чието предназначение е по-бързата и лесна подмяна на старите пелени с нови, и то без да се налага да преобличате бебето.

Цветът е бял, което подсилва ефекта на ярката синя щампа с текст "Честит имен ден, тати! С мама много те обичаме!". Към щампата бихте могли да добавите по ваше желание деня с датата на именника, както и на годината, в която ще отбележите съответно събитието.

Повишено внимание при поръчка

При поръчка на бебешко боди е добре да обърнете специално внимание на таблицата до артикула. Тя дава информация в детайли за всеки отделен размер показвайки какво можете да очаквате като сантиметри. По този начин ако знаете с точност височината на вашето дете, вие ще имате възможност да закупите най-подходящия размер дреха за него, а вероятността за грешка ще бъде сведена до минимум.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук