Код на продукта: 131Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит рожден ден Тати " за момиче

Количество:


4.3 18

Ако вашият партньор и татко на малкото ви момиченце скоро ще празнува рожден ден, бихте могли да му спретнете много хубава изненада. Ние от Смешки на Дрешки имаме едно специално предложение, представляващо малко бебешко боди за момиченце, на което е поставена щампа с надпис “Честит рожден ден, тати!”.

Тази дрешка, която можете да облечете на малкото си съкровище на рождения ден на нейния татко може да го разчуства и развълнува до степен, в която да го оставите без думи. Едновременно с това, покупката на бодито е изклюително практична. Всички ние знаем колко бързо растат децата и това е още един шанс да купите на бебчо нещо не скъпо, но качествено.

Материя от най-високо качество

Това бебешко боди е изработено от 100% чист памук с най-високо качество. Това означава, че дрехата ще поддържа кожата топла, суха и чиста, няма да позволява да се получава запарване и ще може да се поддържа лесно.

Може да се пере в перлна машина, да се суши в сушилня, да се използват всякакви перилни препарати. Тъй като дрешката е предназначена за момиченце, тя е бяла, но щампата е издържана в изцяло розови цветове.

Размери

Това бебешко боди се предлага в 8 различни размера. Най-малкият е за новородени момиченца с ръст около 56 сантиметра. Най-големият от всички осем размера е за деца на възраст между 2 години и 2 години и половина.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук