Код на продукта: 196
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Вече съм Християнче"

Количество:


4.6 34

Кръщенето е специален момент в семейството, особено ако е на най-новия негов член. Ако ви е нужен подарък за някоя малка принцеса, на която и предстои да стане християнче, то това бебешко боди е идеално за вас.

Дизайнът е много сладък и са подбрани нежни цветове, които са напълно подходящи за момиченце. Този подарък ще отбележи прекрасния празник за семейството и ще предизвика много усмивки по лицата на всички роднини и гости.

Размери и материя на бебешкото боди

Предлагаме ви да разгледате таблицата поместена по-долу. Там ще се ориентирате най-точно кое размерче ще ви е нужно, според месеците на детето или височината, ако я знаете. За изработката ние залагаме само на материя от чист памук.

Така сме сигурни, че бебешките бодита с надпис няма да предизвикат раздразнение по деликатната кожа на децата. Мастилото използвано за щампата е с много високо качество. То е напълно безвредно и безопасно.

Ярките цветове ще се запазят непокътнати и след многократно изпиране в пералня, защото държим да използваме технологии, които да гарантират издръжливостта на печата.

Ако се спрете на нашето бебешко боди, ние искаме да ви зарадваме с факта, че то ще пристигне при вас в напълно завършен вид. Какво имаме в предвид ли? Опаковаме ви го с красива панделка и прибавяме свитък с послание. Така на вас остава само да го поднесете на момиченцето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук