Код на продукта: 062Б
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Честит рожден ден тате, с мама много те обичаме!"

Количество:


4.7 48

Боди "Честит рожден ден тате, с мама много те обичаме!"

На вашето внимание е едно много красиво моделче бебешко боди, което може да се превърне в идеалната изненада за рождения ден на вашия съпруг. То съчетава в себе си огромно любов и внимание от ваша страна и успява да въвлече и малката ви дъщеричка.

Мъжът ви ще е много приятно изненадан на празника, ако види детенцето си облечено с това боди за бебе. Даваме ви възможност да си изберете любима семейна снимка, която ние да щамповаме върху дрешката. По този начин подаръкът ви ще е още по-оригинален и запомнящ се.

Моделчето е изработено от чист памук. Закопчава се от страни на врата, за да предостави още по-лесно обличане и събличане. Мастилото на щампата върху бодито за бебе е безвредно. Тази дрешка е подходяща дори и за най-чувствителната детска кожа, защото и осигурява много приятно усещане при допир и не предизвиква раздразнение.

Може да си изберете между няколко цвята за надписа – лилаво или розово, както и да ни посочите каква да е дължината на ръкавите – къси или дълги. Какъвто и да е изборът ви, той няма да промени обявената цена на бебешкото боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук