Код на продукта: 012Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Имам най-добрата леля" с цветя

Количество:


4.5 45

Предлагаме ви едно страхотно моделче бебешко боди за момче, с което да засвидетелствате своята огромна благодарност и любов към лелята на вашето детенце. Посланието само по себе си достатъчно ясно и категорично описва колко много цените нейната фигура в живота на момченцето ви.

Защо да поръчате боди за бебе с надпис?

Тази красива и практична дрешка може да се превърне в оригинален подарък. Представете си изненадата, многото сърдечни усмивки и радост, която ще предизвика. Бодито за бебе с надпис е малък, но прекрасен жест към най-важните хора в семейството ви.

Освен послание към нея, вие ще прибавите и красива дрешка към гардеробчето на момченцето ви, която ще без никакво съмнение е необходима и полезна. Така ви даваме възможност да съчетаете практичност и подарък в едно.

Бебешко боди с щампа "Имам най-добрата леля" е изработено от висококачествен памук. То се закопчава от страни на вратлето, за да е максимално удобно за преобличане. Има голяма избор от размерчета подходящи за новородени и по-пораснали момченца.

Прилагаме таблица, където да се ориентирате според възрастта и височината на детето. Разгледайте я внимателно и ви гарантираме, че няма как да объркате нужния ви размер на дрешката.

Бодито за бебе ще пристигне при вас в старателно опаковано с панделка и малко свитъче с мило послание. Така в ръцете си ще имате интересен, нестандартен и напълно завършен подарък.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук