Код на продукта: М029
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавничка М029 за кръщене с име за момиче

Количество:


4.4 18

Ако на малката ви дъщеричка ѝ предстои кръщене, ние от Смешки на Дрешки имаме неустоимо предложение. Съчетаваща супер качество и супер цена, на ваше разположение е една прекрасна възглавничка за кръщене. Можете да  използвате не само за дъщеричката си, но също така за племенничка, за внучка или дори за детето на ваша близка приятелка.

Макар че възглавничката е специално създадена за кръщене, тя всъщност може да се използва за нуждите на детето много дълго време след това. Тя е изключително естетична, мека и удобна.

Какво представлява възглавничката?

Възглавничката е бяла на цвят, с възможност да бъде с или без къдрички. На лицевата ѝ страна има изписано с красиви розови букви “Честито кръщене”. Под текста се изписва името на детето и датата на кръщенето. За целта е много важно при поръчка да поясните името и датата, защото само така ще могат те да бъдат коректно написани.

До текста има картинка, която изобразява малко бебче със златисти коси, което има ангелски крилца на гърба. То е протегнало нагоре и напред ръката си и на нея има кацнало малко бяло гълъбче.

Хубавото е, че след кръщенето възглавничката не само ще може да се използва дълго време, но също така ще може да се задържи и като спомен. Това ще ви напомня дълго време за деня на кръщенето и за това как сте прекарали.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук