Код на продукта: 509
Наличност: В наличност
45.95лв.

Варианти за БАЩА И СИН - приятели за цял живот

Количество:


4.4 28

Ако искате да изненадате баща и син, независимо дали става дума за вашия партньор и малкото ви слънчице или за приятели и близки, предложението, което ще намерите при нас в Смешки на Дрешки е неустоимо. На ваше разположение е оригинален комплект за баща и син със запомнящ се дизайн и високо качество на изработката.

Какво представлява комплекта?

Комплектът се състои от две дрешки - една тениска за татко и едно бебешко боди за малкото момченце. Дрехите имат сходен и леко ексцентричен дизайн, но в същото време не се отклоняват на далеч от класическата форма и очертание. Тениската за татко е сива на цвят, а бебешкото боди е бяло и малко по различно от нея. Въпреки това, двете части са идеалното решение за подарък за вашия съпруг или партньор.

Щампата

Щампата на тениската и бодито от този комплект са изработени с много високо качество. Те са издръжливи на пране в автоматична перална машина, както и на силни перилни препарати, така че можете да очаквате, че дрехите ще останат непроменени за много дълго време.

Щампата представлява две ръце, които приятелски удрят юмрук една в друга. Тя е изработена в черен цвят, като единият юмрук е голям, а другият очевидно детски. Идеята на щампата е, че това са баща и син, които изключително много държат един на друг. Под двете ръце е изписан текст, който гласи “Баща и син - приятели за цял живот”.

Издръжливост

Както бебешкото боди, така и тениската за татко се отличават с голяма издръжливост във всяко едно отношение. Материята ще остане непроменена дори и след като дрехите са носени много време, а цветовете на щампата обещават да останат непроменени във времето.

Размери

Бебещкото боди е създадено за деца на възраст до около 2 години и половина, като се включват всички възрасти до тази. Тениската за татко се предлага в 5 различни размера, а в допълнение можете да избирате дали я искате с къс или с дълъг ръкав.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук