Код на продукта: Г046
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска" Баба на годината " с венец

Количество:


4.5 19

Ако имате повод да подарите на баба си елегантна тениска със спортен характер или просто желаете да я изненадате без да има повод за това, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме едно предложение, което може да ви допадне доста сериозно и да ви улесни в избора на подарък.

Дамската тениска с надпис “Баба на годината” действително е подходящо решение, с което да изненадате жената с или без повод по всяко време от годината. Тениската е много удобна, памучна, бяла на цвят и доминирана от стила и комфорта. 

Материята

Тениската е изработена от висококачествена материя. Тя се предлага в два варианта от тази гледна точка, като съответно всеки си има своите предимства. Единият вариант е да закупите модел, който е изработен от 100% памук. Избирайки тази възможност, вие ще можете да се насладите на удоволствието от контактна с плата, който е много популярен при изработката и на детски дрехи.

Другият вариант е да се възползвате от опцията 95% памук, 5% еластан. Това е дори още по-приятна на допир опция. Дрехата притежава и кройка, която има за цел да подчертае предимствата на дамската фигура. Овалното деколте и стеснението в талията са точно част от тези моменти, а еластанът само подчертава предимствата дори още повече.

Номерацията

Елегантната дамска тениска се предлага в 4 различни размера - S, M, L и XL. Това дава възможност да се спрете на конкретния размер, който е най-подходящ според телосложението и ръста на жената, за която купувате дрехата.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук