Код на продукта: К057
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша "Баба на годината"

Количество:


4.6 36

Ако искате да подарите на своята баба нещо, с което да може да я зарадвате и за което да сте сигурни, че тя ще използва, ние ви препоръчаме един специален продукт със супер цена и супер качество. Става дума за чаша с щампа за баба, която ние от Смешки на Дрешки препоръчваме по всеки повод.

Можете да я подарите за рожден ден, за имен ден, за Коледа или пък за новогодишните празници. Тя е подходяща както за основен подарък, така и за добавка към друг по-голям подарък.

Щампата за баба

Щампата на тази специална чаша гласи “Баба на годината” и представлява текст, който е заобиколен от зелен венец с прекрасни жълти цветя. Излъчва радост и щастие и носи усещане за прилив на енергия.

Самата щампа ще се запази в добро състояние дори и след многократни изпирания и дори след като сте я пускали безкрайно много пъти в миялната машина. Цветовете ще се запазят, защото се поставят със специална технология, която гарантира дълъг живот.

Удобна за ползване

Чашата с щампа за баба е много удобна за ползване, защото е здрава и не е нужно да се пази прекалено. Тя може да се поставя без проблем в микровълновата фурна, а също така и в нея може да се сипва вряла вода за направата на чай.

Макар и бяла, тя много лесно се почиства, защото нейната повърхност не задържа петна от кафе или чай. Тази чаша за топли напитки на Смешки на Дрешки е точно това, от което вашата баба вероятно би имала най-голяма полза на ежедневна база.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук