Код на продукта: К062
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 26

Зарадвате своята баба с малък подарък

Ако искате да зарадвате своята баба с малък подарък за някой от многобройните празници през годината като 8 март, ние от Смешки на Дрешки ви препоръчваме да се възползвате от нашето специално предложение за чаша за топли напитки с щампа за баба.

Ние съчетаване чудесния външен вид на продукта с много добра цена, което се вижда още от пръв поглед, Ще останете много доволни и ще зарадвате баба си с нещо, което тя ще ползва дълго след като сте и подарили.

Какво представлява чашата?

Този модел чаша за топли напитки има класически дизайн и прави стени, а погледната от горната страна е овална. Тя разполага с една доста голяма и удобна за захващане дръжка от страни.

Чашата е бяла на цвят и има лъскава повърхност. Тя е наистина много лесна за почистване и за премахване на петната от чай и кафе именно по тази причина, Достатъчно за миене е само малко топла вода и препарат за миене на чинии и най-упоритите петна ще се изчистят,

Чашата има разбира се акцент и той пада върху щампата. Тя заема цялата лицева страна и е с послание “Баба на годината”. Около щампата има изрисуван венец от цветя, който носи усещане за свежест и пролет.

Лесна грижа

Сред предимствата на тази чаша е лесната грижа. Не е необходимо да се притеснявате за това, че боята ще падне, а щампата ще се обезцвети. Това няма да се случи даже и след многократни измивания.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук