Код на продукта: 569
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска зодиакална тениска ДЕВА

Количество:


4.1 7

Винаги е трудно да се избере подарък за рожден ден, особено ако искаме да зарадваме наистина човека срещу нас. Ако целта е да се намери нещо, което да бъде качествено и да предизвика емоция, тогава тук в “Смешки на Дрешки” ще намерите това, от което се нуждаете.

Ние предлагаме една невероятна дамска тениска, която ще предизвика максимално удобство и емоция, съчетавайки високо качество на материята с висока доза индивидуализъм.

Размери

Поръчването на дрехи онлайн винаги е малко по-сложно, но ние ви улесняваме максимално в това начинание. Тениската се предлага в 4 различни размера - S, M, L и XL. За да не объркате номера, ние ви предлагаме една доста описателна таблица под продукта.

Там ще можете да научите каква е дължината и ширината на тази стилна дамска тениска, така че да избирате по-лесно, независимо дали я купувате за себе си или за своя близка.

Щампата

Тази щампа е създадена специално за дами, които принадлежат към един от най-интересните и будещи интерес астрологични знаци - дева. На щампата е изписано с елегантен шрифт “Загадъчна, мистериозна, магнетична, обаятелна - зодия дева”.

Шрифтът е изписан в черен цвят, а в ляво от него е стилизирано красиво женско лице. До него са изрисувани пеперуди, които са обагрени в тюркоазено синьо, охра и червено.

Щампата заема голяма част от лицевата страна на дрехата. Тя се откроява на снежно белия цвят на тениската, а качествената изработка обещава дрехата да изглежда като чисто нова, дори и след многократни изпирания.

Изработката - удобство във всеки един аспект

Тениската е едно истинско олицетворение на удобството. Дрехата е направена от памук с най-високо качество. Тя се допълва от 5% съдържание на еластан, който позволява да се изпита максимално удобство от контакта на плата с кожата.

Кройката също е съобразена с това, че дрехата трябва да е максимално комфортна. Тя позволява свободно движение във всеки един момент, а това я прави идеална както за носене у дома, така и навън.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук