Код на продукта: 158
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди с надпис "The BOSS"

Количество:


4.5 33

Разнообразете по много оригинален и забавен начин облеклото на детенцето си. Нашето предложение е бебешко боди с надпис "The BOSS". То може да се носи през всеки сезон, защото го предлагаме с къс или с дълъг ръкав.

Съобразяваме се изцяло с вашите предпочитания

Освен, че можете да изберете дължината на ръкавите, ние ви предлагаме и да посочите с какъв цвят да е изработим щампата. Дизайнът й представлява комбинация между текст в черно и биберон, които може да бъде в синьо или в зелено според предпочитанията ви.

Предлагаме ви няколко размера на бебешкото боди с надпис. Можете да ги разгледате в таблица под артикула. Там много точно ще се ориентирате по навършените месеци и височината на момчето. Имаме размери за новородени и деца до 2,5 годинки.

За изработката на артикула, се спряхме на мек текстил от чист памук, който деликатно и нежно кали кожата на детето и го дарява с голямо удобство. Кройката на дрешката позволява детето ви да се движи съвсем спокойно. Надписът е щампован с мастило то много висок клас. То е безвредно и изключително издръжливо.

Ярките цветове на принта ще се съхранят непокътнати за дълъг период от време, при спазване на указанията, които ще ви предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук