Код на продукта: 139
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди с надпис на английски език

Количество:


4.5 32

Забавно, закачливо и много щуро е това боди за бебе с щампа, което създадохме, за да внесем много весел и цветен акцент сред страхотната ни колекция от артикули. С него можете да разнообразите по несравним начин дрешките на малкото си момиченце и да развеселите всеки, който прочете текста.

Имаме няколко възможности за избор, според които ще изработим моделчето за вас. Първо трябва да си изберете какъв размер ще поръчате. В таблица сме посочили наличните размери. Ако дъщеря ви е между 0 и 30 месеца, то можете да закупите забавното моделче.

След това е необходимо да ни посочите какви са предпочитанията ви към дължината на ръкавите. Тук има два варианта. За студеното време е дълъг ръкав, а за топло къс. Вие решавате, а ние изпълняваме.

Последният избор се отнася до цвета на щампата. Събрахме три предложения, които са най-подходящи за малки госпожици – розово, лилаво и циклама. Всички изброени опции по никакъв начин няма да рефлектират на обявената цена на артикула.

Материя на бебешкото боди с щампа

Избрахме да създадем дрешката само и единствено от качествени материали. Текстилът е от 100% памук. Той няма да предизвика раздразнение по нежната детска кожа и ще достави много комфортно и приятно усещане на детето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук