Код на продукта: 261
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Забавно боди с име за момиче

Количество:


4.5 40

Търсите подходящ подарък за дъщеря си или за момиченцето на свои приятели или роднини. Тук можете да намерите съвсем бързо идеалното решение за всеки празник на детето. Това моделче бебешко боди с надпис е точно такова – красиво, оригинално, различно и строго персонално.

Защо да изберете боди за бебе с надпис за подарък?

От една страна този вид детска дрешка, е много необходима част от облеклото на всяко дете. Особено когато са най-мънички. В този ред на мисли, вашият подарък ще е много практичен и функционален. Ние просто ви предлагаме да излезете от стандарта и да си позволите по-разчупено и интересно моделче бебешко боди.

Нека заедно да изненадаме родителите на детето по невероятен начин. Напишете как се казва момиченцето в празното поле за въвеждане и ние ще го щамповаме в нежно розов цвят върху дрешката. Така създадено, това бебешко боди с щампа засвидетелства специално внимание и обич към най-малкия член на семейството.

Можете да се възползвате от интересното ни предложение, ако детето е на възраст между 0 и 30 месеца. Размерите са представени в таблица под артикула и можете да се ориентирате по височината и навършените месеци на момиченцето. Разгледайте я внимателно преди поръчка, за да минимизирате възможна грешка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук