Код на продукта: 175
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Принцеса Надя"

Количество:


4.6 30

Имате прекрасна дъщеря, която осмисля дните ви и е вашата малка принцеса. Тогава можете да заявите пред целя свят по съвсем категоричен начин, че тя е вашето най-скъпо същество. Предлагаме ви да го направите с красиво бебешко боди с надпис "Принцеса"

Персонализация, качество и размери

Създадохме нежен дизайн на щампата. Текстът е изписан с красив шрифт, а над него стой корона, достойна за кралска особа. Цвета на щампата е лилаво с жълт акцент. Този модел бебешко боди с надпис ви предоставя страхотната възможност да посочите името на дъщеря си. Изпишете го в празното поле за въвеждане на данни, а ние ще го щамповаме върху дрешката.

Изработихме бодито за бебе с изключително качествени материали. Заложихме на материя от висококачествен памук, без други примеси. Така можем да ви гарантираме, че дрешката ще осигури на момиченцето ви много комфортно усещане.

Вие можете съвсем лесно да обличате и събличате бодито, защото се закопчава странично на вратлето. Мастилото на щампата е дълготрайно и ще запази наситените си цветове, ако се съблюдават указанията за употреба, които ще ви предоставим.

Можете да разгледате размерите на артикула, подробно описани в табличка. За да ви улесним в максимална степен, номерацията е разделена според възрастта и височината на детето. Бебешкото боди с надпис е подходящо за момиченца между 0 и 2,5 години.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук