Код на продукта: 030
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди за 1/2 рожден ден за момиче

Количество:


4.5 46

Отбележете по специален начин 6 месеца от появата на вашето малко момиченце. Ние ви предоставяме едно страхотно бебешко боди с много подходящ надпис точно за тази цел. С него можете да избягате от скучните подаръци и в същото време да сте доста практични в избора си.

Отлично знаете, че бодито е задължителна част от облеклото на всяко бебе независимо от сезона и възрастта. Ние също го знаем и точно заради това ви предлагаме нашето бебешко боди със забавно послание.

От каква материя е изработено?

Използваме само и единствено 100% памук. Така сме сигурни, че дрешката ще осигури абсолютно пълен комфорт на детето. Убедени сме, че дори и най-чувствителната детска кожа ще остане „доволна“ и няма да се предизвикат зачервяване или раздразнение по нея.

Мастилото на щампата е с много високо качество, от което не правим компромис по никакъв начин. То е безопасно и напълно безвредно за бебетата. Цветовете му ще си запазят яркия вид и при многократно изпиране заради издръжливостта на печата.

Можете да посочите каква да е дължината на ръкавите според сезона. Предлагаме два варианта – къс и дълъг.

Ако изберете нашите бебешки бодита, ние ще се погрижи те да пристигнат при вас с красива панделка и свитъче с послание. Така те придобиват напълно завършен вид на подарък, в случай че искате да го поднесете на някое малко момиченце, което тепърва навършва своите 6 месеца живот.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук