Код на продукта: 029
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди за 1/2 рожден ден за момче

Количество:


4.5 43

На вашето внимание е едно превъзходно боди за бебе с щампа, която сътворихме специално за навършването на 6 месеца на детенцето ви. Вече имате възможност да облечете момченцето си с много празнична дрешка за случая.

Надписът е на английски и е щампован с шарени букви в синьо и зелено. Към дизайна прибавихме и малка торта, за да предадем завършен вид, който веднага ще привлече всички погледи към себе си.

Материя и качество

За изработката на артикула избрахме текстил от 100% памук. Със своята мекота, той ще гарантира несравнимо удобство за детето ви. Мастилото на щампата е безвредно и няма да създаде раздразнение или зачервяване по кожата на момченцето ви.

Кройката на дрешката позволява пълна свобода на движение. Бодито за бебе с щампа се закопчава от страни на вратлето. Така съвсем лесно и бързо ще се справяте с обличането или събличането на моделчето.

Наситените цветове ще се запазят за дълго време. Те няма да избледнеят след многобройни изпирания, ако се спазват точно изискванията за употреба на артикула, които ще ви предоставим.

Ние можем да изработим това бебешко боди с надпис в два варианта – с къс или с дълъг ръкав. Посочете предпочитанията си при поръчката и ние ще се съобразим с тях.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук