Код на продукта: 190
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "За първата годинка"

Количество:


4.5 35

Искате ли да притежавате детска дрешка, която показва на всички колко е голяма дъщеря ви? Ако отговорът е да, то това моделче бебешко боди с надпис за първата годинка е точният избор за вас. Ние изработихме красив дизайн, което можете да персонализирате с името на детенцето си.

Нека заедно създадем оригинална дрешка, с която да обновите по прекрасен начин облеклото на детенцето си. В празното поле въведете името на момиченцето, за да го щамповаме върху бебешкото боди. Цветовете на надписа могат да са червено, циклама, тъмно или светло розово. Те по страхотен начин контрастират на беля текстил на артикула.

Предлагаме ви размери, които са подробно представени в табличка. Съветваме ви да разгледате внимателно номерацията преди да направите своята поръчка. Ако дрешката е предназначена за подарък, то ние ще ви зарадваме с факта, че тя ще пристигне при вас в красив подаръчен вид – опаковка с панделка и малко свитъче с мило послание.

Ние залагаме на качествени материали, при изработката на всеки артикул и този не прави изключение. Материята на бодито за бебе е мека и деликатно покрива детската кожа, без да предизвика раздразнение. Тя е 100% памук. Мастилото на надписа е безвредно и дълготрайно. Ще запази ярките си цветове независимо от броя изпирания, ако се спазват указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук