Код на продукта: 197Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди за момиче с надпис за дядо

Количество:


4.3 29

Зарадвайте и развълнувайте сърцето на дядо с това прекрасно моделче боди за бебе с щампа. Създадохме го, за да ви предоставим възможността да поднесете много оригинален и изключително мил подарък с повод или без.

За какви празници можете да изненадате "дядо"

Красивият и неангажиращ дизайн ви дава голяма свобода. Можете да поднесете изненадата си за рожден ден, имен ден, юбилей, за Великден или Коледа. Вие избирате кога е най-подходящо, а ние ще ви предоставим много качествена дрешка, изработена с огромна доза креативност и внимание към детайлите.

Предлагаме ви да посочите какъв да е цветът на щампата. Има два варианта – розово и лилаво. И двата нюанса са изключително подходящи за малки госпожички. Другата ви възможност за избор се отнася до дължината на ръкавите. Посочете ни как да изработим моделчето – с къс или с дълъг ръкав, когато правите поръчката си.

Можете да облечете прекрасната си дъщеря с това бебешко боди с надпис, ако е на възраст между 0 и 2,5 години. Размерите са разделени според възрастта и височината на детето и можете да ги разгледате подробно в таблица, приложена под артикула.

Ако решите да подарите сладкото боди за бебе с надпис на малкото момиченце на роднини или близки приятели, то ние ще се постараем поръчката ви да пристигне при вас в напълно завършен подаръчен вид – с красива панделка и малко свитъче с послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук