Код на продукта: 043
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди за момче

Количество:


4.5 44

Трябва ви подарък за малко момче? Интересен, оригинален и в същото време полезен? Може да спрете търсенето, защото вече сте попаднали на правилия – бебешко боди със забавен надпис. Уверяваме ви, че всеки от семейството ще остане очарован от избора ви. С тази дрешка ще внесете много весело настроение в ежедневието на семейството.

Защо да изберете боди за бебе с щампа "Аз съм сладък, мама е сладка, а тате е голям Късметлия"

Ние искаме да ви избавим от стандартните подаръци за най-малките и в резултат на това се роди идеята за това прекрасно моделче. То ще накара всеки да се усмихне и едновременно с отправя лека закачка към бащата на детенцето.

Предлагаме бодито за бебе с надпис в 8 различни размери, които са подходящи за новородени и момченца до 30 месечна възраст. Можете да се ориентирате най-точно за необходимия ви номер в таблица под артикула, която направихме специално за тази цел.

Материята на дрешката е 100% памук. Мастилото е безвредно и издръжливо. Съвсем лесно и бързо родителите биха се справили с преобличането, защото това бебешко боди с надпис се закопчава от страни на вратлето с копченце.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук