Код на продукта: 192
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Вече съм Християнче"

Количество:


4.7 39

Ще присъствате на кръщене и се чудите какъв подходящ подарък да поднесете на бъдещето християнче. Е, ние ви го предлагаме. Красиво бебешко боди с тематичен надпис за празника. Предлагаме ви да закупите този артикул и то на съвсем ниска цена, а в замяна ще получите много качествена дрешка с красива щампа.

Създадохме страхотен дизайн – надпис "Вече съм Християнче", а под него малки и сладки детски пантофки. Предлагаме ви го в два варианта. Цветът, които можете да си изберете е син или зелен. Идеални тонове за малки момченца.

Размери на дрешката

Ако момченцето е на възраст между 0 и 2,5 годинки, то вие можете да се възползвате от страхотното ни предложение. Прилагаме таблица, по която да се ориентирате според възрастта и височината на детето, защото отлично знаем, че е трудно да изберете правилния размер, когато избирате подарък за детенце.

Имате и още една опция, която се отнася до дължината на ръкавите. Изработваме бодито за бебе с щама с късо или с дълго ръкавче. Трябва да посочите предпочитанието си, когато правите поръчката. Този избор няма да промени обявената цена на артикула.

Текстилът на бебешкото боди с надпис е чист памук. Наситените цветове на щампата ще се съхранят непроменени, ако се спазват указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук