Код на продукта: 193Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Вече съм християнче с панделка"

Количество:


4.5 49

Изберете най-подходящия подарък за момче, което скоро е било кръстено – бебешко боди с надпис "Вече съм християнче". Можете да поднесете подаръка си и на самия ден на кръщенето. Той е съвсем тематичен и ние го създадохме, за да не се лутате излишно и да имате перфектната изненада за повода.

Дизайнът на щампата представлява текст с красив шрифт, разположен централно, за да е възможно най-забележим. Под него поставихме голям панделка, която придава много завършен вид на принта. Можете да изберете в какъв цвят да е щампата, тъй като моделчето е за момче вариантите са син или зелен.

Изработваме дрешката с къс и с дълг ръкав, което я прави подходяща за всеки един сезон на годината. Съчетанието на материя и кройка позволява на детето да се чувства изключително комфортно и да има голяма свобода на движение.

Текстилът е от 100% памук. Мастилото на принта е дълготрайно и издръжливо. Наситените му цветове ще си останат непокътнати след много изпирания, ако се спазват указанията за употреба, които ще предоставим с артикула. Избрахме закопчаване от страни на вратлето, за да дадем на родителите възможността бързо и съвсем лесно за обличат и събличат бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук